Vești bune pentru botoșăneni! Primul restaurant McDonald’s® se deschide în oraș

McDonald’s® deschide primul restaurant din Botoșani, care este și cel de-al 101-lea din țară. Noul restaurant de tip Drive-Thru este amplasat pe Calea Națională 356 și face parte din strategia de expansiune a companiei pentru anul 2023.

Investiții în tehnologie

McDonald’s® Botoșani este dotat cu inovații tehnologice de ultimă generație pentru pregătirea și servirea produselor, pentru a le asigura clienților o experiență memorabilă. Printre acestea, se numără ecranele digitale de afișare a produselor, care se găsesc atât în restaurant, cât și la linia de drive, și kioskurile de comandă. Acestea permit clienților să plătească contactless, fie prin telefon sau card, iar utilizatorii aplicației McDonald’s® pot beneficia de oferte prin scanarea codului QR, adunând puncte de loialitate.

Numeroase opțiuni de comandă

Clienții au la dispoziție numeroase opțiuni pentru a se bucura de produsele preferate: în restaurant sau pe terasă, pot comanda prin serviciul de McDelivery sau pot lua la pachet, la McDrive. Pentru cei pasionați de cafea și deserturi, spațiul dispune și de McCafé®. Restaurantul are un design modern și o suprafață generoasă de aproximativ 400 metri pătrați.

Sustenabilitate și inovație

Ca parte a angajamentului asumat de McDonald’s® de a proteja mediul înconjurător și de a inova în materie de sustenabilitate, restaurantul permite colectarea selectivă a deșeurilor și are integrate panouri fotovoltaice, concepute să genereze energie pentru consumul propriu.

Din 20 decembrie, McDonald’s® își așteaptă clienții în fiecare zi între 07:00 – 24:00 și non stop pe linia de drive.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *