Au transformat o stradă din Botoșani în depozit de materiale de construcții. Amendă dată de polițiștii locali

Au transformat o stradă din Botoșani în depozit de materiale de construcții și s-au ales cu amendă. Polițiștii locali au acţionat, luni, pentru fluidizarea traficului rutier și pietonal, dar și pentru identificarea pericolelor apărute în zona carosabilului.

Astfel, polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulația pe Drumurile Publice au aplicat 14 sancțiuni contravenționale cu amendă, cuantumul total fiind de 2.500 lei, pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. nr. 195/2002 și ale H.C.L. nr. 292/2017.

„În jurul orei 10:30, aflându-se în misiune de patrulare pe Calea Națională, polițiștii locali au constatat că în zona unui șantier, pe prima bandă de circulație au fost depozitate materiale de construcții – borduri și paleți, dar și un utilaj, fiind stânjenită circulația autovehiculelor. Motivat de cele constatate a fost dispusă sancționarea contravențională cu amendă în cuantum total de 600 lei potrivit art. 9 alin. 6 din H.C.L. nr. 292/2017, fiind dispusă și măsura eliberării părții carosabile”, arată Poliția Locală.

Primarul Cosmin Andrei explică de ce vrea să desființeze Locativa. „Nu gestionează responsabil imobilele pe care le-a primit în administrare. Nu vreau să riscăm să ajungem în situația precum cea generată de Termica”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *