Cât de crudă este soarta! Un copil din Botoșani a murit la doar patru anișori. „Moartea a fost mai puternică şi ni l-a smuls dintre noi”

Tristețe fără margini într-o familie din Botoșani, după ce un copilaș de doar patru anișori a murit din cauza unei boli nemiloase. Micuțul Lucas suferea de cancer, iar în ultimul timp a stat numai prin spitale. A fost operat pe creier de două ori, a făcut și tratament cu chimioterapie, dar în ciuda eforturilor medicilor și a rugăminților părinților, Lucas este acum îngeraș.

Cheltuielile cu micuțul bolnăvior au fost imense pentru bugetul familiei, iar părinții au cerut ajutor de la cei cu inimă mare, sperând până în ultimul moment că puiul lor se va face bine. Din păcate, nu a fost așa, iar acum se pregătesc să îl înmormânteze așa cum se cuvine.

„Este dureros să pierzi o fiinţă dragă. Am sperat, ne-am rugat pentru însănătoşirea lui, dar moartea a fost mai puternică şi ni l-a smuls dintre noi.”, este mesajul sfâșietor al familiei.

Cei care vor să îi ajute pe părinții îndurerați cu cheltuielile de înmormântare, pot face o donație în conturile de mai jos:

Contul în Euro..

IBAN: RO52RNCB0041174833720010

Cont în Lei…

IBAN: RO04RNCB0041174833720001

Aluculesei Vasilica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *