FC Botoșani a pierdut cu Dinamo și ar putea să rămână și fără antrenor. „După ultimul meci este posibil să mă retrag”

În urma unei serii de performanțe dezamăgitoare, FC Botosani se confruntă cu o criză profundă, ocupând ultima poziție în clasament.

Antrenorul Mihai Ciobanu a recunoscut în mod deschis că echipa „este prăbușită complet acest sezon. Ultima poziție, care nu e onorantă pentru nimeni, este potrivită pentru noi în acest moment.

După o înfrângere recentă în fața echipei Dinamo, Ciobanu a criticat jocul echipei sale, afirmând că „de multe ori parcă juca fiecare pentru el, ceea ce nu e normal, sunt prea individualiști”. Această lipsă de coeziune a dus la o serie de rezultate slabe, care au lăsat echipa și suporterii săi într-o stare de dezamăgire.

Mihai Ciobanu: ”E posibil să părăsesc postul”

Ciobanu a sugerat că ar putea părăsi postul de antrenor, declarând că „mai avem un meci și după aceea vedem ce va face fiecare dintre noi. E posibil să părăsesc postul”. Aceste comentarii indică o incertitudine semnificativă cu privire la viitorul echipei și la direcția în care se îndreaptă.

Antrenorul a avertizat că echipa va avea probleme in fiecare meci dacă va continua in acest ritm. „Vom avea dificultăți în meciul următor dacă vom avea prestația de astăzi”, sugerând că sunt necesare schimbări majore pentru a îmbunătăți performanța echipei.

În ciuda acestor provocări, Ciobanu a refuzat să discute despre alte probleme ale echipei, preferând să se concentreze pe îmbunătățirea performanței pe teren.

”Mai avem un meci și după aceea vedem ce va face fiecare dintre noi. E posibil sa părăsesc postul. Vom avea dificultăți în meciul următor dacă vom avea prestația de astăzi. Suntem prăbușiți complet acest sezon. Prefer sa nu vorbesc despre alte probleme e le avem, după ce tragem linia poate vom mai vorbi”, a declarat Mihai Ciobanu după meciul pierdut de echipa sa în fața lui Dinamo, potrivit Playsport

”Carmangeria familiei tale”, deschisă la Botoșani, aduce pe mesele clienților produse 100% naturale. Carnea provine din fermele locale

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *