Botoșănean bătut crunt de doi indivizi. A murit la spital

Un  botoșănean a murit pe patul de spital după ce a fost bătuit crunt de cumătrii săi. Incidentul a avut loc în comuna Corni, când bărbatul de 76 de ani a mers în vizită la cumătrul său de 81 de ani, unde se afla și fiul acestuia de 54 de ani.

Acolo, s-au cinstit cu mult alcool, iar la un moment dat între aceștia a izbucnit un conflict. Tatăl și cu fiul au început să-l lovească cu sălbăticie pe bătrân și când au văzut că nu se mai mișcă, au sunat la 112 și au cerut sprijinul cadrelor medicale.

Un echipaj ajuns la fața locului, a preluat victima în stare critică și a transportat-o la spital. Bărbatul s-a stins. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauza decesului.

Deocamdată cercetările sunt desfășurate pentru infracțiunea de violență în familie sub forma de lovire sau alte violențe. În funcție de rezultatul autopsiei, care va stabili cauza decesului, urmează să se stabilească dacă se modifică încadrarea juridică”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

FOTO Nou la Botoșani! O tânără antreprenoare a deschis ”Carmangeria familiei tale” cu produse de cea mai înaltă calitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *