FOTO Nou la Botoșani! O tânără antreprenoare a deschis ”Carmangeria familiei tale” cu produse de cea mai înaltă calitate

O tânără antreprenoare din Botoșani a deschis o carmangerie care aduce pe mesele clienților produse 100% naturale. ”Carmangeria familiei tale” este situată pe strada Grivița nr.11 și oferă o selecție variată de produse de carmangerie de cea mai înaltă calitate, respectiv pui, preparate top din vită și porc, carne maturată din vită.

Este carmangeria voastră, a familiilor voastre! În galantarele noastre se găsește: carne tranșată, pulpă de porc, vrăbioară de vită, antricot de vită, mici, cârnăciori, cârnăciori picanți și proaspeți, pui, pulpe pui, pulpe superioare, mușchiuleț de porc, mușchiuleț de vită, fleică de porc. Carnea va fi tocată la alegerea clientului și, cel mai important, vidăm la solicitarea clientului, vidăm în pungi speciale care se pot găti sous vide la o temperatură de 90 grade Celsius în apă, cu un aparat care măsoară temperatura apei constant și este o gătire lentă. Metoda se găseste și pe site-ul nostru: Despre noi – Carmangeria familiei tale (tastymeat.ro), a declarat Mădălina Elena Tudosă, administratorul carmangeriei.

Carnea provine din fermele locale

Afacerea a fost realizată prin Start-up Nation, astfel că unitatea beneficiază de utilaje noi iar furnizorii de carne sunt selectați cu mare atenție.

Ne selectăm furizorii cu mare atenție. Carnea provine din fermele locale din jurul Botoșaniului, astfel încât rapiditatea livrării să nu contamineze și să nu ajungă produsul la noi într-o stare neprielnică. Intenționăm să trecem și la următorul nivel cu produse și semipreparate proaspete, burgeri, frigărui, produse marinate. Prin accesarea programului Start up Nation ne bucurăm de toate utilajele noi, astfel încât doar tranșatorul nostru atinge carnea. În rest, tehnologia își face treaba, astfel încât produsul să ajungă în mâinile clienților într-o stare perfectă”, mai spune Mădălina Elena.

Tânăra antreprenoare este de profesie inginer în industria alimentară cu un master în controlul și expertiza produselor alimentare.

Mi-am dorit ca cunoștințele din timpul facultății și a masterului să pună amprenta pe produsele mele, să fie controlate exact așa cum prevede legislația în vigoare, cu o experiență în spate în abatoare mari și fabrici de prelucrare a cărnii de nouă ani. Este un concept unic, modern, cu produse alese. Vă așteptăm să ne cunoașteți povestea!”, a mai spus Mădălina Elena Tudosă.

Pentru comenzi, clienții pot suna la numărul de telefon 0756287850, unde pot solicita anumite produse și ulterior doar să le ridice de la carmangerie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *