FOTO Când se deschide McDonald’s-ul din Botoșani. Lucrările au fost finalizate

Primul restaurant de tip fast food McDonald’s va fi deschis în curând în municipiul Botoșani. Lucrările la locația de pe Calea Națională 356, în vecinătatea Kaufland-ului de la ieșire spre Iași, au fost finalizate, în prezent desfășurându-se lucrări pentru finalizarea căilor de acces.

Noul McDonald’s, care va dispune și de un McCafe, va fi deschis publicului miercuri dimineață, pe 20 decembrie. Acesta va fi al 101-lea restaurant pe care americanii de la McDonald’s îl înființează în România.

În imediata vecinătate a McDonald’s se va deschide, cel mai probabil în luna ianuarie a anului viitor, un nou magazin Altex.

Terenul pe care vor fi construite McDonald’s și Altex măsoară aproximativ 15.000 metri pătrați și a fost cumpărat de la firma Victor Construct, care îl cumpărase, la rândul ei, de la Conrec. Terenul ar fi avut o valoare de 1,5 milioane de euro.

FOTO Premiu internațional pentru o tânără din Botoșani care promovează cultura și produsele românești în Japonia

 

4 thoughts on “FOTO Când se deschide McDonald’s-ul din Botoșani. Lucrările au fost finalizate

  1. nu e nici o bucurie in 15 ani vom avea fete de 120 kile la 16 ani ! asteptam o fabrica unde sa fie 3000 locuri de munca cu salarii de 4000 de lei dar uite sclavii din confectii unde primesc 2000 de lei ! rusine primare !

  2. Desteptule, te rog eu sa tii odrasla in lesã sa nu o lasi in porumbul verde, ca se unflã. cat despre primar sincer nu sunt sustinatorul lui, dar tot el este vinovat si pentru mizeria de pe strazi pe care noi o facem. Mancam seminte, aruncam pe jos gunoaie, dar tot primarul este vinovat de mizeriile noaste. PASTRATI CURATENIA ORASULUI, NU O PROVOCATI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *