Vești bune pentru acești botoșăneni! Anunțul făcut de Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Botoșani

Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Botoșani anunță că au fost virate în Trezoreria Botoșani  sumele necesare efectuării plăţilor drepturilor aferente  lunii  decembrie 2023  pentru 10.254  de beneficiari a mai multor prestații sociale. Suma totală platită este  de 3.589.376  de lei.

Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc: venitul minim garantat, alocația pentru susținerea familiei, alocația lunară de plasament, alocația lunară de plasament pentru copilul cu handicap, indemnizația de sprijin pentru plasament, indemnizația lunară de hrană cuvenita persoanelor infectate cu HIV sau bolnavi de SIDA, indemnizația lunară de hrană acordată persoanelor bolnave de TBC.

Toţi beneficiarii care au optat pentru plata în cont bancar vor primi banii în conturile personale în data de 18.12.2023, iar cei care au optat pentru plata prin mandat poştal, îi vor primi la domiciliu până la sărbători, anunță Sebastian Tocariu, director executiv Agenţia Judeţeană pentru Plăţi şi Inspecţie Socială Botoşani.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *