FOTO! Mai multe permise de conducere reținute și peste 100 de amenzi date de polițiștii botoșăneni pentru nereguli la circulația rutieră

Polițiștii au desfășurat o acțiune de conștientizare a riscului rutier și întărire a disciplinei rutiere pe raza orașului Săveni. Joi, 14.decembrie, în intervalele orare 07:00-11:00 și 16:00-18:00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Săveni, împreună cu cei din cadrul Secției de Poliție Rurală Vlăsinești, Serviciului Rutier, Poliției municipiului Botoșani, Poliției municipiului Dorohoi, Poliției orașului Ștefănești și Darabani, au desfășurat o amplă acțiune de prevenire și combaterea consumului de băuturi alcoolice sau substanțe psihoactive de către conducătorii auto.

În cadrul activităților desfășurate au fost legitimate peste 180 de persoane, au fost verificate peste 170 de autovehicule și au fost efectuate peste 80 de testări cu aparatul etilotest.

În  urma neregulilor constatate a fost constatată o infracțiune și au fost aplicate 111 sancțiuni contravenționale pentru nereguli constatate la regimul circulației rutiere, în valoare de peste 27.000 de lei, totodată fiind reținute 8 permise de conducere și 3 certificate de înmatriculare, informează printr-un comunicat Inspectoratul de Poliție Județean  Botoșani.

FOTO Nou la Botoșani! O tânără antreprenoare a deschis ”Carmangeria familiei tale” cu produse de cea mai înaltă calitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *