Un botoșănean, cu permisul suspendat, depășire a unei autospeciale de poliție pe trecerea pentru pietoni. Cum a fost sancționat!

Un botoșănean s-a ales cu amendă și dosar penal după ce s-a aventurat la volan. La data de 13 decembrie, în jurul orei 22:22, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Botoșani, Biroul Rutier, au depistat un barbat de 33 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul Mihai Eminescu din municipiu, care a depășit autospeciala de poliție pe trecerea pentru pietoni, marcată și semnalizată corespunzător.

În urma verificărilor în baza de date a reieșit că bărbatul figurează cu dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat.

Cel în cauză a fost sancționat contravențional de polițiști, cercetările fiind continuate în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice având dreptul de a conduce suspendat, transmite printr-un comunicat Inspectoratul de Poliție Județean.

FOTO Nou la Botoșani! O tânără antreprenoare a deschis ”Carmangeria familiei tale” cu produse de cea mai înaltă calitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *