FOTO & VIDEO! Creșă modernă, prima construită în municipiul Botoșani, în ultimii 33 de ani, inaugurată astăzi. Cum arată unitatea de 4,4 milioane de lei

Obiectivul privind construirea și dotarea unei noi creșe din municipiul Botoșani a fost realizat, a declarat primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, care a vizitat, astăzi, unitatea școlară.

Proiectul, „Construire și echipare creșă pentru educația timpurie antepreșcolară cartier ANL Cișmea”, în valoare de 4,4 milioane de lei – fonduri europene și de la bugetul local, a avut în vedere creșterea calității infrastructurii educaționale pentru învățământul antepreșcolar din oraș.

Este prima creșă construită în municipiul Botoșani, în ultimii 33 de ani! Unitatea este modernă, echipată cu sisteme sigure și de calitate, dotată cu mobilier, jucării, are cabinet medical, bucătărie, spații de joacă în interior și exterior, vestiare, sistem de supraveghere video, grupuri sanitare. În construirea și dotarea acestui obiectiv nu s-a făcut rabat de la calitate”, a menționat primarul Cosmin Andrei.

Noua creșă Happy, construită pe o suprafață de 822 mp, a fost preluată de Grădinița nr. 22 și va deservi 41 de copii, în 3 grupe. Alte două unități de învățământ antepreșcolar vor fi construite – o creșă mică în zona fostului Obor și o creșă medie pe Șoseaua Iașului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *