FOTO! Peste 100 de cadre didactice și inspectori școlari de la IȘJ Botoșani au donat sânge

În perioada 7 – 8 decembrie 2023, Inspectoratul Școlar Județean Botoșani a desfășurat Proiectul educațional „De Crăciun, dăruiește o șansă la viață!’’

Inspectorii școlari, împreună cu colegii din unitățile de învățământ din județ, s-au mobilizat pentru a fi un exemplu pentru toți cei care doresc să-și ajute semenii și pentru a crește gradul de informare și conștientizare a importanței donării de sânge.

Această activitate voluntară și umanitară, de donare de sânge, a strâns, la Botoșani, un număr de 107 cadre didactice care, pe parcursul a două zile, au donat sânge.

,,A fost un maraton al donatorului pentru ca, în final, toți cei care au participat la acest proiect, să știe că nobilul gest pe care l-au făcut, contează. Susțin, în permanență, astfel de acțiuni, prin care sprijinim și încurajăm botoșănenii să contribuie la salvarea a numeroase vieți. Donarea de sânge face diferența între viață și moarte!’’, a transmis Bogdan Gheorghe Suruciuc, inspector școlar general al Inspectoratului Școlar Județean Botoșani.

One thought on “FOTO! Peste 100 de cadre didactice și inspectori școlari de la IȘJ Botoșani au donat sânge

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *