Un fost sediu de instituție publică din Botoșani, scos la vânzare. Clădirea are peste 600 metri pătrați

Un fost sediu de instituție publică din municipiul Botoșani a fost scos la vânzare. Este vorba de fostul sediul al Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI) Botoșani

Clădirea, care are peste 600 metri pătrați, este situată în pe Bulevardul Mihai Eminescu, la intersecția cu strada Prieteniei, în fața Spitalului de copii. După ce OCPI s-a mutat în sediul BCR, imobilul a fost fost închiriat unor firme, care au desfășurat acolo diferite activități comerciale.

Acum, vila a fost scoasă la vânzare prin intermediul unei agenții imobiliare, care susține că acolo pot fi desfășurate activități multiple: cabinete medicale, birouri, laboratoare medicale, after-school, gradinițe sau poate fi folosită pentru locuință.

Potrivit anunțului, construcția are o suprafata utila de 624 mp cu un regim de inaltime D+P+2, edificata pe un teren de 986 mp, construita din caramida in anul 2001 cu acoperis din tabla. Fiecare nivel are aproximativ 150 mp, contorizarea utilitatilor fiind separata (curent, gaz, apă).

FOTO Nou la Botoșani! O tânără antreprenoare a deschis ”Carmangeria familiei tale” cu produse de cea mai înaltă calitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *