Concerte de colinde ale preoților din județul Botoșani. Unde și când vor avea loc recitalurile!

Preoții din Botoșani organizează două concerte de colinde, cu câteva zile înainte de Nașterea Domnului. Evenimentele vor avea loc în municipiile Botoșani și Dorohoi.

Astfel, duminică, începând cu ora 16.00, la Cinematograful „Melodia”din Dorohoi, va avea loc concertul de colinde „La plinirea vremii”. În prezenţa Preasfinţitului Părinte Nichifor Botoşăneanul, vor concerta grupurile corale „Patos” al Parohiei „Sfinții Apostoli” Dersca II, „Haris” al Seminarului Teologic din Dorohoi, grupul vocal al elevilor de la Liceul „Regina Maria” din Dorohoi, Corul „Precista” al Parohiei „Nașterea Maicii Domnului” din Grivița, comuna Cordăreni, și Corul „Ecclesia” al preoților din Protopopiatul Dorohoi.

De asemenea, Protopopiatul Botoșani organizează, miercuri, între orele 17.00-19.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor „Nicolae Iorga” din Botoșani, în prezenţa Preasfinţitului Părinte Nichifor Botoşăneanul, concertul tradițional de colinde „Bucuria Nașterii Domnului”.

VIDEO Scandalos! O cunoscută formație de căiuți din județul Botoșani, respinsă la Festivalul de Datini și Obiceiuri din motive politice. „Nici vorbă de așa ceva!”, se apără organizatorii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *