FOTO Aroma Caffe se extinde! Sâmbătă deschide cea de-a șaptea locație din municipiul Botoșani

Rețeaua de cafenele și coffe shop-uri Aroma Caffe din Botoșani se extinde. Sâmbătă va fi inaugurată cea de-a șaptea locație din municipiu. Este vorba de o cafenea care va fi deschisă la etajul al IV-lea al Uvertura City Mall, în zona Food Court.

Inaugurarea cafenelei va avea loc la ora 12.00, iar toți clienții vor putea beneficia de o cafea gratuită din partea casei.

„Mâine, începând cu orele 12.00 până la 17.00 facem cinste cu o cafea”, este anunțul Aroma Caffe.

Aroma Caffe mai dispune de o cafenea în Botoșani Shoping Center (în incinta complexului în care funcționează și hipermarketul Carrefour), dar și de o rețea de coffe shop-uri formată din locațiile Stadion, Liceul de Artă, Pietonalul Unirii (vis-a-vis de Cinema Unirea), Biserica Sfântul Ilie, și pe Marchian 1 (vis a vis de cofetăria Rida).

Despre Aroma Caffe

Pentru a păstra gustul desăvârșit al cafelei italiene, dar şi pentru a satisface toate gusturile, Aroma Caffe  adus la Botoșani nu doar reţeta originală, ci și tot ce înseamnă materie primă şi echipament.

Oferă o gamă variată de preparate pe bază de cafea şi anume: espresso, cappucino, macchiato, frappe, ice coffe cu arome diverse de vanilie, ciocolată, alune şi caramel, tiramisu, dar şi ceaiuri, fresh-uri şi sucuri îmbogăţite cu vitamine care promit că vor da startul unei zile perfecte.

Oferta Aroma Caffe o găseşti pe pagina de Facebook/ Aroma Caffe Botoşani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *