Un botoșănean de 19 ani s-a ales cu dosar penal de Moș Nicolae. Vezi din ce motiv!

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Stânca efectuează cercetări în privinţa unui tânăr din Botoșani care a fost depistat la volan, deși nu deținea permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule.

În data de 06 decembrie a.c., în jurul orei 00.25, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control, un echipaj al poliției de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Stânca-I.T.P.F. Iaşi, a oprit pentru control, pe raza localităţii de frontieră Liveni, județul Botoşani, un autoturism înmatriculat în Polonia, condus de un cetăţean român, în vârstă de 19 ani.

„La controlul de frontieră, la solicitarea colegilor noștri, bărbatul nu a putut prezenta un permis de conducere, fapt pentru care polițiștii de frontieră au efectuat verificări specifice în urma cărora au stabilit că tânărul nu a obţinut niciodată dreptul de a conduce. Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun”, precizează Poliția de Frontieră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *