FOTO & VIDEO Fiul unui preot din Botoșani s-a apucat de vlogging. Clipurile adolescentului sunt neobișnuite în rândul tinerilor, dar foarte apreciate

Fiul unui preot din județul Botoșani s-a apucat de vlogging. Este vorba despre un adolescent de 16 ani, din Ghireni, care este elev la Seminarul Teologic „Sfântul Gheorghe” din Botoșani. Teofan Sasca este un tânăr liniștit, respectuos și responsabil.

Dacă de la mama sa a învățat blândețea și respectul, de la tatăl său a învățat iubirea de Dumnezeu, dar și plăcerea de a munci. În timpul săptămânii este ocupat cu studiul și nu prea mai are timp de altceva, în weekend însă Teofan este la câmp aproape de dimineață până seară.

Mai are doi frați mai mici, așa că el este nădejdea tatălui său când vine vorba de treburile din gospodărie. Teofan face totul cu plăcere, cu pasiune, și se filmează în timp ce lucrează pământul. De câțiva ani a început să posteze pe TikTok și pe Youtube clipuri în care el muncește. Văzuse din întâmplare agricultori care se filmau și postau conținutul pe rețelele online așa că s-a gândit să arate și el „lucruri frumoase și interesante”.

Tatăl meu este preot de 17 ani, dacă nu mă înșel, și noi ne ocupăm cu agricultura din 2010. Fiind o parohie mică, noi suntem trei frați, și nu putea să ne întrețină doar din salariul de preot și am început să ținem animale, apoi am renunțat și am continuat cu câmpul. Avem două tractoare și lucrez doar eu cu tata, frații mei sunt mai mici, unul de 12 ani și cel mai mic are opt ani”, ne-a dezvăluit Teofan.

Recunoaște că la început poate ar fi postat și el clipuri asemănătoare tinerilor din ziua de astăzi, cu muzică, jocuri și altele, însă „am un calculator prost și nu merge nici să mă joc, d-apoi să mai rulez și un program de filmat. Și având activitate la câmp, am decis să filmez de acolo”.

Nu face bani din asta, dar este foarte urmărit și apreciat. A avut parte și de hateri, dar nu l-au atacat pe el personal sau din cauza conținutului, ci mulți l-au criticat că folosește „un utilaj prea mic pentru caii putere ai tractorului”.

Părinții săi sunt destul de reticenți în legătură cu pasiunea fiului lor, însă au încredere că adolescentul nu va posta decât conținut de calitate.

„Nici eu nu cred că o să fac bani din asta, dar arăt ceea ce îmi place să fac”, a mărturisit tânărul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *