Valeriu Iftime a luat decizia: noul antrenor principal al echipei FC Botoșani

Valeriu Iftime (63 de ani), patronul celor de la FC Botoșani, a anunțat numele antrenorului principal din acte al formației din Moldova, după ce în ultima perioadă Andrei Patache (36 de ani) a fost cel care s-a ocupat de pregătirea echipei.

Mihai Ciobanu revine ca principal în acte la FC Botoșani

Mihai Ciobanu (63 de ani) va fi din nou antrenor principal în acte la FC Botoșani, în timp ce secund îi va fi Andrei Patache, după cum a anunțat Valeriu Iftime.

”Am stat si m-am gândit. Am analizat și am discutat cu unul sau altul de prin străinătate și din tară, dar nu am ajuns la niciun numitor comun. Unul îmi cerea mai mult de cât aș fi putut eu să îi dau, altul îmi cerea jucătorul x sau y, iar eu nu i-am putut garanta aducerea lor.

Altul îmi cerea să nu fie niciodată restanțe la salarii, aici să zicem că nu eram departe unul de altul, dar chiar și așa am decis până la urmă să nu las loc de reproșuri. Ba că timpul de pregatire din iarnă a fost prea scurt, ba că nu i-am adus jucătorii ceruți de el, etc, etc.

Mihai Ciobanu a fost antrenor principal la FC Botoșani în perioadele noiembrie – decembrie 2022 și august – septembrie 2023. De asemenea, acesta a mai fost trecut în acte ca principal în momentul în care Marius Croitoru (43 de ani) se ocupa de echipă, potrivit Digisport.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *