VIDEO & FOTO Polițistul Cristian Gheban, condus pe ultimul drum cu muzică de fanfară. Zeci de colegi prezenți la funeralii

Polițistul Cristian Gheban, care s-a sinucis, pe Sfântul Andrei, de dorul fiicei sale Andreea, decedată acum 23 de ani, a fost condus, duminică, pe ultimul drum. Șeful Postului de Poliție Stăuceni, care avea doar 47 de ani, nu a fost înmormântat cu ceremonial religios, însă a fost însoțit de muzică de fanfară. Zeci de colegi, alături de membrii familiei sale, au fost prezenți la funeralii. Echipaje de poliție și polițiști în uniformă au însoțit cortegiul funerar de la locuința lui Cristi Gheban până la Cimitirul Eternitatea, unde a fost depus.

Un singur preot a fost prezent la eveniment, însă acesta nu a oficiat nici o slujbă, așa cum procedează Biserica Ortodoxă Română în cazul sinucigașilor.

În timp ce era depus în groapă, două echipaje ale Inspectoratului de Poliție Județean au pornit sirenele în semn de omagiu față de colegul lor, pe care l-au pierdut în urma unui gest subit. De asemenea, membrii fanfarei de la Tudora au prezentat onorul în semn de respect pentru munca pe care Cristian Gheban a depus-o în peste 25 de ani de muncă în Poliție.

S-a împușcat pe mormântul fiicei sale

Pe 30 noiembrie, de Sfântul Andrei, șeful de Post de la Stăuceni a plecat în civil, dar cu mașina de serviciu la cimitirul din Vlăsinești, acolo unde era înmormântată fiica sa Andreea. Fără să fie văzut sau auzit de nimeni, botoșăneanul a scos pistolul din toc, l-a armat și, cu premeditare, l-a dus la cap, descărcând un glonț.

Ulterior, corpul neînsuflețit al acestuia a fost găsit de un localnic, care a sunat la 112. Nimeni nu a mai putut face nimic pentru salvarea lui Cristian Gheban, care a lăsat în urmă un fiu de 21 de ani, student, dar și o soție.

 

 

One thought on “VIDEO & FOTO Polițistul Cristian Gheban, condus pe ultimul drum cu muzică de fanfară. Zeci de colegi prezenți la funeralii

  1. Nu mai scrieți minciunile șefilor din IPJ Botosani. Fiica sa a decedat în urmă cu 23 de ani. Presiunea șefilor a fost motivul sinuciderii, la care au contribuit și cercetări disciplinare abuzive. Scrieți adevărul și întrebați familia și colegii. O secție întreaga este cercetată pentru a fi îngenunchiată și pentru a servi intereselor unor șefi incompetenți, iar unii și corupți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *