El este poliţistul care şi-a pus capăt zilelor de Sfântul Andrei. L-a măcinat dorul de fetiţa sa Andreea

Poliţistul din Botoşani care şi-a pus capăt zilelor de Sfântul Andrei, după ce l-a măcinat dorul de fetiţa sa Andreea, care a murit la vârsta de doar un an, se numeşte Cristian Gheban şi era şef al Postului de Poliţie din comuna Stăuceni.

Botoşăneanul, în vârstă de 47 de ani, s-a sinucis, folosind arma din dotare, chiar pe mormântul fiicei sale înmormântată în cimitirul din Vlăsineşti, care s-a stins din viaţă acum 23 de ani.

Agentul de poliţie s-a împuşcat în cap, fără a mai avea vreo şansă de a fi salvat. Pistolul a fost găsit lângă el.

Poziţia oficială a Inspectoratului de Poliţie din Botoşani:

Astăzi, 30 noiembrie, în jurul orei 10:30, am fost sesizați cu privire la faptul că în comuna Vlăsinești, a fost găsită o persoană decedată, care prezenta o plagă împușcată la nivelul capului.

În urma deplasării la fața locului s-a constatat că cele sesizate se confirmă, fiind stabilită identitatea victimei, în persoana unui bărbat, de 47 de ani, din municipiul Botoșani.

Totodată, s-a constatat faptul că acesta este polițist activ al Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani, fiind încadrat din anul 1996.

Cercetările sunt continuate sub sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani, pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, urmând să se stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul.

Motivul tulburător pentru care poliţistul din Botoşani şi-a pus capăt zilelor în cimitir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *