Motivul tulburător pentru care poliţistul din Botoşani şi-a pus capăt zilelor în cimitir

politia-nu-treceti-crima-cadavru-mort-decesS-a stabilit care este motivul pentru care poliţistul din Botoşani şi-a pus capăt zilelor în cimitirul din localitatea Vlăsineşti. Agentul de poliţie, în vârstă de 47 de ani, ar fi recurs la acest gest de dorul unei fetiţe de-ale sale. Potrivit unor surse, botoşăneanul a avut o fetiţă care ar fi murit la vârsta de un an şi ar fi fost înmormântată acolo. Fetița a fost botezată Andreea, iar joi este Sfântul Andrei.

Practic, corpul neînsufleţit al poliţistului ar fi fost găsit chiar pe mormântul fetiţei sale. Procurorii anchetează acest caz. Corpul bărbatului a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei.

Ştirea iniţială

Caz șocant în județul Botoșani. Un polițist de 47 de ani a murit după ce s-a împușcat, joi dimineață, cu arma din dotare într-un cimitir dintr-o localitate din Botoșani. Descoperirea a fost făcută de un cetățean, care a sunat la 112 și a anunțat Poliția.

Evenimentul s-ar fi petrecut în jurul orei 10.00, polițistul având o plagă împușcată la cap. Criminaliștii sunt la fața locului pentru a stabili cum s-a produs tragedia, Polițistul era căsătorit și are și copii.

Încă o tragedie la Botoșani! O femeie a murit după ce i s-a făcut rău la slujba de la biserică

 

One thought on “Motivul tulburător pentru care poliţistul din Botoşani şi-a pus capăt zilelor în cimitir

  1. Dumnezeu sa-l ierte și sa-l odihneasca in pace! „Fă-te frate cu dracul, pînă treci puntea!” IN JUDETUL BOTOSANI, MAI EXACT IN LOCALITATEA VORNICENI S-A AJUNS CA DACA VREI SA SCAPI DE PUSCARIE TREBUIE NEAPARAT SA FACI PACT CU IPJ BOTOSANI – SPR 9 VLASINESTI SI SA DAI PORCUL DIN BATATURA, GAINA SI ALTE FOLOASE NECUVENITE. MAI MULT S-A AJUNS CA UNII INFRACTORI CARE SUNT OAMENII AUTORITATILOR SA FACA PARTE DIN ADEVARATE RETELE INFRACTIONALE CARE PARTICIPA LA FURAT DE BENZINA, GAZOLINA, MOTORINA, LA DISTRUGEREA IN MOD SISTEMATIC A PADURILOR, PANA SI LA COMERCIALIZAREA DE MARFURI DE CONTRABANDA BAUTURI ALCOOLICE TIGARI SI ALTE PRODUSE CARE NU SUNT FISCALIZATE PENTRU A FI PUSE LA T.V.A. SI NIMENI NU FACE NIMIC . ASA SA AJUNS LA TINEREA UNOR DOSARE ASCUNSE S-AU SE INTOCMESC RAPOARTE SI REFERATE IN FALS FARA A SE INTOCMI VREUN PROCES VERBAL DE CONSTATARE LA FATA LOCULUI. BA MAI MULT CETATENII PAGUBITI AU AJUS SA FIE SANCTIONATI CONTRAVENTIONAL PE NEDREPT DOAR CA CHIPURILE POLITISTII CORUPTI SA POATA AVEA ACTIVITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *