Un jucător de la FC Botoșani, propus la FCSB

Eduard Florescu (26 de ani, mijlocaș ofensiv) e la cel mai bun sezon al carierei și a fost propus de agenți la FCSB. Prioritatea lui Gigi Becali e aducerea unui „optar” din străinătate.

Ce paradox: cea mai slabă echipă din Liga 1 dă unul dintre cei mai buni fotbaliști ai campionatului, raportat la cifre! Florescu de la Botoșani a marcat 7 goluri în primele 17 etape și a oferit și 4 pase decisive. A produs, așadar, 11 goluri și e pe locul 3 în topul fotbaliștilor din actuala stagiune din perspectiva golurilor produse, fiind depășit doar de Nistor și Chițu, amândoi la borna 13 (reușite + assisturi).

De asemenea, Florescu e inclus de firma de monitorizare Wyscout în „11”-le ideal al Ligii 1.

Eduard Florescu, propus la FCSB

Becali a anunțat public prioritățile din următorul mercato: un atacant și un inter. Sursele Gazetei susțin că patronului FCSB i-a fost propusă de către diferiți intermediari inclusiv varianta Florescu.

Finanțatorul vicecampioanei e momentan rezervat, în principiu își dorește un mijlocaș din afara țării și se va reorienta către Superliga numai dacă variantele din străinătate ori nu-i convin, ori se vor dovedi inaccesibile.

Pe lângă un atacant, mai vreau un «optar». Eu nu spun că Ovidiu Popescu și Djokovic nu sunt jucători buni, dar mai vreau un Olaru, însă e greu să găsești… Probabil va fi din străinătate, acum nu știu exact cine. Din România nici nu ai pe cine să iei. Vreau un fel de Cicâldău. Bine, pe Cicâldău e greu să-l iei. Dar ca idee… Sau, uite, un fel de Nistor, care să fie mai tânăr și să alerge mai multGigi Becali, patron FCSB.

Florescu a mai evoluat pentru un singur club mare din România, Universitatea Craiova. A rezistat numai 4 luni în Bănie și s-a întors la moldoveni. La alb-albaștri a bifat numai 3 meciuri, dintre care două în Cupa României – zero goluri, zero pase decisive, potrivit gsp.ro.

Doi comisari de la Protecţia Consumatorilor din Botoşani, condamnaţi pentru corupţie. Ce pedepse au primit

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *