VIDEO Botoșănenii au sărbătorit alături de Rapsozii Botoșanilor, de Ziua Națională a României. Cu mic, cu mare, s-au strâns într-o horă a Unirii

După manifestările care au avut loc în Centrul Istoric și ulterior parada militară, care a fost atracția publicului, botoșănenii s-au strâns pe Pietonalul Unirii, unde, alături de Orchestra Rapzosii Botoșanilor „Ioan Cobâlă”, au sărbătorit cum se cuvine această zi de importanță istorică. Oamenii s-au strâns cu mic, cu mare într-o horă a Unirii.

În cadrul spectacolului vor evolua soliștii vocali și instrumentiști ai orchestrei: Alina Huțu, Constantin Petrescu, Loredana Călin, Mitică Ștefan, Oleg Sacaliuc, Alexandru Todirel Marin și Ionuț Scripcariu. Invitată în spectacol alături de orchestră este doamna cântecului botoșănean Petronela Rusu.

Artiștii vă vor încânta cu cele mai frumoase cântece din repertoriul actual al orchestrei cât și cântece dedicate  Zilei Naționale a României. Conducerea muzicală va fi asigurată de maestrul dirijor Ion Oloieru.

Video: Botosani, on line

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *