Revelion în Piața Revoluției din Botoșani cu artiști locali și naționali. Primăria alocă fonduri pentru eveniment, în ciuda restricțiilor financiare

Botoșănenii vor putea petrece și în acest an revelionul împreună, în Piața Revoluției. Municipalitatea continuă tradiția și organizează un spectacol în noaptea dintre ani cu artiști locali și naționali, dar și foc de artificii.

În ciuda restricțiilor financiare, Primăria Botoșani pune la bătaie 80.000 lei din bugetul local pentru acest eveniment. Potrivit sursei citate, spectacolul de muzică populară și pop dance va începe la ora 21.00 și se va încheia la ora 24.00 iar de la ora 00.00 și până la ora 00.15 va avea loc un foc de artificii.

Având în vedere prevederile OG 90/2023 pentru aprobarea unor măsuri de reducere a cheltuielilor bugetare pe anul 2023, în vederea încadrării în ținta de deficit bugetar asumată prin Programul de convergență, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative, suma totală care se poate aloca de la bugetul local pe anul 2023 pentru acest eveniment este de 80.000 lei. La suma alocată din bugetul local se vor adauga sumele atrase din sponsorizări astfel încât să se asigure organizarea evenimentului în bune condiții”, susțin reprezentanții Primăriei Botoșani.

Care sunt firmele din Botoşani cu cei mai mulţi angajaţi. Compania cu cei mai mulţi salariaţi are 900 de oameni

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *