FOTO & VIDEO Uniți în cuget și-n simțiri! Sute de botoșăneni prezenți la manifestările din Centrul Istoric, de Ziua Națională a României

Sute de botoșăneni participă, vineri, de Ziua Națională a României, la manifestările organizate în Piața 1 Decembrie 1918 din Centrul Istoric. Astfel de evenimente au loc concomitent și la Dorohoi și Darabani. Autoritățile locale și județene sunt prezente la eveniment.

Defilarea detașamentului de onoare și a detașamentului cu tehnică militară va avea loc pe Strada Cuza Vodă, în fața Palatului Administrativ. De la 10.30 are loc defilarea detașamentului de onoare și a detașamentului cu tehnică de intervenție.

Pe timpul manifestărilor publice, polițiștii rutieri vor dispune restricționarea și coordonarea traficului rutier și pietonal în zonele de desfășurare.

Având în vedere restricționarea circulației pe durata activităților, conducătorii auto trebuie să evite zonele de desfășurare, alegând alte trasee de deplasare.

Primăria Municipiului Botoșani, cu sprijinul Direcției de Asistență Socială (DAS), a pregătit pentru botoșănenii care vor participa la Ziua Națională a României 1000 de porții de fasole cu cârnați și 150 litri vin.

Pentru prima dată, mancarea va fi pusă în pachete individuale.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *