Centrul Local Dorohoi al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor funcționează într-un sediu nou

Instituția Prefectului Județul Botoșani, cu sprijinul Ministerului Afacerilor Interne și al Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani, pune la dispoziția cetățenilor din județ un nou sediu al Centrului Local Dorohoi al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor, care vine în întâmpinarea nevoilor acestora.

Începând cu data de 05 decembrie 2023, Centrul Local Dorohoi al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor își va desfășura activitatea într-un sediu nou, aflat în incinta Poliției Municipiului Dorohoi, str. Olinescu, nr. 1, în corpul de clădire unde se află biroul de Evidență a Populației.

Activitatea centrului local suplimentar se desfășoară în zilele de marți și joi, în intervalul orar 09.30 – 14.30, fiind desemnat un lucrător de la compartimentul înmatriculări și evidența vehicule rutiere pentru prelucrarea documentelor de înmatriculare.

Centrul local Dorohoi al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Botoșani și-a schimbat sediul, iar de marți 5 decembrie va funcționa în noua locație, facilitând astfel accesul cetățenilor la operațiuni din domeniul înmatriculării vehiculelor. Acest centru local de la Dorohoi este important pentru oamenii din regiune pentru că deservește aproximativ 90.000 locuitori cu vârsta mai mare de 16 ani din municipiul Dorohoi, orașul Darabani și 22 comune.”, a declarat Sorin Cornilă, prefectul județului Botoșani.

FOTO! Brutărie artizanală autentică în Botoșani! Cea mai sănătoasă și gustoasă paine cu maia, din ingrediente 100% naturale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *