Un șofer din Botoșani a dat cu mașina peste o femeie, apoi a fugit de la locul accidentului. Polițiștii l-au prins la scurt timp

Un șofer din Botoșani a dat cu mașina peste o femeie, apoi a fugit de la locul accidentului. Accidentul a avut loc marți, 29 noiembrie, în jurul orei 07:00, în localitatea nemțeană Petru-Vodă.

Potrivit polițiștilor, o autoutilitară ce se deplasa pe DN 15, din direcția Poiana Largului spre Târgu-Neamț, ar fi acroșat o femeie în vârstă de 49 de ani, din Poiana Teiului, ce se deplasa în calitate de pieton, pe marginea părții carosabile, după care și-ar fi continuat deplasarea.

În urma verificărilor efectuate de către polițiștii din Neamț și Botoșani, a fost identificat și depistat conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 36 de ani, din Botoșani. Ambii participanți la trafic au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

„În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier”, arată IPJ Neamț.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *