Doliu în lumea justiției! Unul dintre cei mai vechi grefieri din Botoșani s-a stins din viață. „Un om minunat ca o poveste”

Este doliu în lumea justiției după ce unul dintre cei mai vechi grefieri din Botoșani s-a stins din viață. La doar 55 de ani, Sergiu Adăscăliței, a murit, sâmbătă, la un spital din Iași din cauza unei insuficiențe cardio-respiratorii.

Adăscăliței era grefier de ani buni la Judecătoria Botoșani, fiind descris ca un „coleg excepțional, om minunat ca o poveste și tată exemplar, pe care toți cei care l-au cunoscut l-au iubit și apreciat. Nu-i vom uita niciodată vorba blândă, demnitatea, profesionalismul și disponibilitatea extraordinară. Cu o rugăciune, o candelă aprinsă, o floare și un gând pios, colegii Judecătoriei Botoșani se roagă să-ți fie bună odihna în împărăția lui Dumnezeu și iertare să-ți dea după bun sufletul tău. Vei rămâne veșnic în amintirea noastră”.

FOTO Povestea fascinantă a unui tânăr dintr-un sat din Botoșani care a renunțat la străinătate pentru a-și realiza visul, acasă. Gabriel transformă obiectele din ograda bunicilor în adevărate opere de artă

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *