Detalii şocante în dosarul dublei crime de la Manoleasa. Ucigaşul, acuzat că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu una din victime

Detalii şocante apar în dosarul dublei crime de la Manoleasa. Ucigaşul femeii de 47 de ani şi al fetiţei de 14 ani, care au fost găsite moarte într-o casă părăsită, care a fost incendiată, este acuzat şi de săvârşirea infracţiunii de act sexual cu un minor.

Botoşăneanul Marius Florin Strat ar fi întreţinut relaţii sexuala cu fetiţa de 14 ani de cel puţin cinci ori. Se pare că între cei doi ar fi existat o relaţie de ceva mai mult timp, înainte ca fata să împlinească 14 ani.

La începutul lunii noiembrie, localnicii din Manoleasa au observat că iese fum dintr-o casă părăsită. Oamenii au sărit în ajutor și au reușit să stingă incendiul, însă într-o încăpere le-au găsit pe cele două femei întinse pe jos, fără suflare.

Iniţial s-a bănuit că ar fi murit intoxicate cu fum, asta pentru că în cameră s-au găsit mai mulţi coceni arși într-un lighean metalic. Poliţiştii au descoperit apoi că femeia de 47 de ani era tăiată la nivelul gâtului, astfel că au început cercetările pentru crimă.

Iniţial, principalul suspect a fost soţul femeii, însă ancheta a scos la iveală că autorul este tânărul de 37 de ani din Ripiceni. Acesta este verişor cu Diana, fata cu care a întreţinut raporturi sexuale.

Tânârul a fost arestat imediat după comiterea faptei, iar în cursul zilei de luni magistraţii Tribunalului Botoşani au dispus prelungirea mandatului de arestare preventivă emis pe numele acestuia pe încă 30 de zile, sub acuzaţiile de omor calificat şi act sexual cu un minor.

Detalii șocante despre modul de producere a crimei

Foto observator

Au apărut detalii șocante despre dubla crimă din comuna Manoleasa, județul Botoșani. La exact 72 de ore de când trupurile celor două femei au fost găsite, într-o casă abandonată, presupusul autor a fost reținut.

Bărbatul de 37 de ani este rudă îndepărtată cu cele victimele – mamă și fiică – iar ancheta a fost un adevărat maraton pentru oamenii legii, care au încercat să strângă probe într-un timp record pentru ca adevăratul criminal să nu reușească să le ascundă sau să fugă, potrivit Observator.

Și-a căsăpit mătușa și verișoara cu toporișca

Marius este din comuna Ripiceni și este nepotul femeii de 47 de ani şi verișorul fiicei sale de 14 ani. Tatăl vitreg al bărbatului este frate biologic cu soţul femeii, cel care a fost până ieri catalogat drept principal suspect. În tot acest timp, anchetatorii au refăcut filmul dublei crime și au scos la iveală detalii șocante. Criminalul le-a lovit pe cele două femei cu o toporișcă de mai multe ori peste cap și trup. Imediat după faptă, le-a acoperit cu coceni și le-a dat foc. O femeie a observat fum ieşind din casa abandonată şi a alertat vecinii.

Oamenii au sărit în ajutor și au reușit să stingă incendiul, însă într-o încăpere le-au găsit pe cele două femei întinse pe jos, fără suflare. În prima fază, s-a bănuit că ar fi murit intoxicate cu fum.

Familia bărbatului de 37 de ani a rămas șocata atunci când anchetatorii au venit cu mandat de percheziție. Se crede că Marius ar fi avut o relație amoroasă cu victimele, însă nu se știe exact, iar acest lucru urmează să fie aflat de oamenii legii.

Inițial, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore. A fost examinat medico-legal și a reieșit că a avut discernământ drept urmare acesta a fost dus la instanță. Judecătorii au decis măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, informeaza Observator.

Nenorocire într-o comună din Botoșani! Mamă și fiică găsite moarte, tatăl a fost ridicat de anchetatori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *