Ziua Naţională a României, marcată cu mâncarea tradițională de fasole cu cârnaţi şi vin fiert, la Botoșani

Primăria Municipiului Botoșani, cu sprijinul Direcției de Asistență Socială (DAS), va pregăti tradiționalul meniu pentru botoșănenii care vor participa la manifestările prilejuite de Ziua Națională a României.

Astfel, vor fi pregătite 1000 de porții de fasole cu cârnați și vin pentru persoanele care vor participa la manifestările din Piața 1 Decembrie.

Păstrăm tradiția dincolo de vremuri și de ordonanțe, cum de altfel o să facem și Revelionul la Botoșai, pentru că am găsit soluții pentru toate activitățile care au un istoric și au foarte bine primite de comunitate”, a declarat Cosmin Andrei, primarul municipiului Botoșani.

Manifestările de Ziua Națională a României vor avea loc în Piața Revoluției, iar în fața Cinematografului Luceafărul va fi un spectacol folcloric susținut de Orchestra „Rapsozii Botoșanilor” Ioan Cobâlă, începând cu ora 11:00.

În cadrul spectacolului vor evolua soliștii vocali și instrumentiști ai orchestrei: Alina Huțu, Constantin Petrescu, Loredana Călin, Mitică Ștefan, Oleg Sacaliuc, Alexandru Todirel Marin și Ionuț Scripcariu. Invitată în spectacol alături de orchestră este doamna cântecului botoșănean Petronela Rusu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *