Un bărbat din Botoșani l-a chemat pe un prieten la el acasă, dar, după ce au băut, l-a înjunghiat

Un bărbat din județul Botoșani l-a chemat pe un prieten la el acasă, dar, după ce au băut, l-a înjunghiat. Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus, joi, trimiterea în judecată, în stare de control judiciar, a lui Gheorghe Murariu, în vârstă de 52 de ani, din comuna Coțușca, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de „tentativă la omor”.

Potrivit procurorilor, pe 16 august 2023, în jurul orei 17.00, „în timp ce se aflau în locuința inculpatului, acesta, pe fondul unei stări conflictuale preexistente, a consumului exagerat de alcool și în urma unei lovituri aplicate inițial de persoana vătămată cu un leaț din lemn în zona capului, a înjunghiat persoana vătămată C. S. cu un obiect tăietor-înțepător în zona abdominală”.

În urma atacului cu cuțitul, victima a suferit leziuni pentru vindecarea cărora a necesitat 28-30 zile de îngrijiri medicale și care i-au pus în primejdie viața.

Botoșăneanul șef al Vămii Sculeni, revoltat că în alte puncte se câştiga mai mult din mită: „La Stânca fac 1.500 de euro, aici se fac 150. Hai să fim serioşi!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *