Era să îl coste viaţa! Un bărbat şi-a tăiat complet o ureche. Cum s-a întâmplat totul!

Un botoșănean a ajuns la spital după ce s-a mutilat în propria gospodărie. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 91 de ani, din localitatea Drăgușeni, care a ajuns, luni seară, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Judeţean de Uergenţă Mavtomati din Botoşani, după un incident de-a dreptul șocant.

Botoșăneanul tăia cu flexul o bucată de lemn, iar la un moment dat acesta a ricoșat spre capul său și i-a tăiat în totalitate o ureche. Sângerând, bărbatul a pus mâna pe telefon şi a sunat imediat la 112, iar la fața locului au ajuns cadrele medicale, care i-au acordat îngrijiri și l-au transportat la Spitalul Judeţean.

Ulterior, medicii botoșăneni au decis transferul acestuia la Spitalul Clinic de Neurochirurgie din Iași.

Accident tragic la Vorona

Moarte cumplită pentru o femeie din judeţul Botoşani. Aceasta a murit, marţi seară, ştrangulată de propriile haine. Tragedia a avut loc în localitatea Vorona, în momentul în care femeia de 61 de ani a mers să dea de mâncare la animale.

Ea şi-a prins hainele într-un utilaj de tocat coceni, iar forţa maşinăriei a fost atât de mare încât femeia a murit cu hainele strânse puternic în jurul gâtului, murind sugrumată.

Fiul femeii, care locuieşte într-un sat vecin, şi-a găsit mama fără suflare şi a sunat la 112. O ambulanţă SMURD de terapie intensivă mobilă a ajuns la faţa locului, însă cadrele medicale nu au putut decât să constate decesul femeii.

„Sincer, eu nu am mai văzut aşa ceva. Cu greu am reuşit să o scoatem de acolo. Noi când am găsit-o avea rigiditate instalată. Era moartă de cel puţin două ore, zic eu”, a declarat, pentru BotosaniNews, medicul şef al Unităţii de Urgenţă- SMURD, Ramona Guraliuc.

Corpul neînsufleţit al femeii a fost preluat de medicii legişti. Cazul a intrat în atenţia Poliţiei.

Moarte cumplită pentru o femeie din Botoşani! A murit ştrangulată de propriile haine. “Sincer, eu nu am mai văzut aşa ceva”

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *