Botoșănean nominalizat la Gala „Omul Anului”. Cum poate fi votat

Vlad Placinta

Un botoșănean a fost nominalizat la Gala „Omul Anului”, eveniment organizat de TVR. Este vorba despre nimeni altul decât președintele Asociației Salvează o inimă, Vlad Plăcintă, cel care a strâns de-a lungul anilor sume uriașe de bani pentru a-i ajuta pe copilașii aflați în suferință. 13 persoane au fost nominalizate la această gală, iar cea care va obține cele mai multe voturi din partea telespectatorilor va fi desemnată „Omul Anului”.

„Cu recunoștință în suflet, îmi îndrept cuvintele către fiecare dintre voi, mărturisindu-vă că sunt profund onorat să fiu numărat printre cei 13 eroi nominalizați la Gala Omului Anului, organizată de TVR. Privind în urmă la drumul parcurs, la momentele care mi-au sculptat existența, simt că fiecare pas a fost îndrumat de un scop mai mare decât mine. Gala din 1 Decembrie, care se va desfășura în splendoarea Palatului Regal și va fi moderată de distinșii jurnaliști Alina Stancu și Mihai Rădulescu, promite a fi o seară de neuitat. Aceasta nu va fi doar o celebrare a realizărilor individuale, ci și un prilej de a reflecta la impactul și semnificația gesturilor noastre, fiecare portret dezvăluind esența a ceea ce înseamnă să fii un erou în cotidian”, precizează Vlad Plăcintă.

Campania „Omul anului cuprinde mai multe producţii premium: o serie de 13 reportaje-portret şi două gale-eveniment, în care vor fi dezvăluite şi premiate 13 poveşti ale unor eroi desăvârşiți – fie că au avut intervenţii în situaţii limită, fie că au dezvoltat proiecte pentru binele comunităţii, pentru semenii lor, pentru persoane defavorizate sau cu dizabilităţi, pentru educaţie sau sănătate, protejarea animalelor sau a mediului. Se va deschide cortina pentru votul „Omului anului”, între 2 și 20 decembrie 2023, unde fiecare telespectator va putea să-și susțină favoritul.

Galele vor fi difuzate pe TVR 1, în zilele de 1 Decembrie, de Ziua Națională a României, şi de Revelion, în 31 decembrie 2023, atunci când va fi desemnat câştigătorul campaniei. „Omul anului” va fi ales dintre cele 13 personaje pe baza votului publicului (50%) şi al unui juriu (50%) format din cinci personalităţi remarcabile, din domenii diferite, oameni cu realizări excepţionale.

O femeie din Botoșani s-a ales cu o amendă usturătoare din cauza copilului său de 10 ani. Ce a făcut minorul

One thought on “Botoșănean nominalizat la Gala „Omul Anului”. Cum poate fi votat

  1. Este un om dintr-un sat care a adus in Botosani primul aparat pentru teste Covid in martie 2020 cu fonduri din donatii. Alesii nostri de la primarie, de la CJ, care aveau fonduri publice de milioane, s-au trezit si ei dupa cateva luni si au adus aceste aparate. Nu stim daca politicienii au luat si comisioane de pe urma panicii si suferintei care erau atunci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *