FOTO! 600 de elevi de la Colegiul Național ”A.T.Laurian” au simulat, astăzi, modul de reacție în cazul izbucnirii unui incendiu în timpul orelor

Cei peste 600 de elevi de la Colegiul Național „A.T. Laurian” din municipiul Botoșani care au simulat, astăzi, modul de reacție în cazul izbucnirii unui incendiu în timpul orelor.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență, atât elevii, cât și cadrele didactice au demonstrat că dețin cunoștințele necesare, astfel încât în cazul producerii unui eveniment să știe exact cum să se comporte, pentru a fi în siguranță. Aceștia au ieșit din clase în mod organizat și s-au deplasat la locul de adunare, unde reprezentanții ISU Botoșani le-au vorbit despre cum pot să prevină un incendiu acasă și la școală.

Dacă sunteți la școală și s-a propus un incendiu, anunțați incidentul primului adult pe care îl întâlniți; Păstraţi-vă calmul!; Părăsiți clădirea sub supravegherea și îndrumarea unui cadru didactic; Urmaţi căile de evacuare marcate. Nu vă întoarceţi spre locurile în care se manifestă incendiul pentru a vă lua ghiozdanele sau alte obiecte de valoare! Viaţa dumneavoastră este mai importantă!. Când aţi ajuns în curte, îndreptaţi-vă spre locul de adunare marcat corespunzător. Aici cadrele didactice fac prezenţa.. Aşteptaţi intervenția pompierilor!, transmite ISU Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *