Povestea unei ștampile care a adus milioane de euro pentru cei aflați în suferință. Mesajul emoționant al unui botoșănean

Președintele Asociației Salvează o inimă, Vlad Plăcintă, a transmis un mesaj emoționant după ce 11 ani a strâns milioane de euro pentru cei aflați în suferință.

Astăzi, sunt încărcat de emoție să împărtășesc cu voi o poveste de suflet, despre cel mai vechi obiect din cadrul Asociației Salvează o inimă… și poate unii se vor întreba, „Ce-i așa special la o simplă ștampilă?” Ei bine, sunt aproape 11 ani de când am creat ștampila Asociației, care a lăsat amprenta pe zeci de mii de documente și contracte. Astăzi, cu aceeași inimă plină de speranță, am vizitat același centru din Botoșani pentru a reînnoi ștampila, trăind iarăși aceleași emoții vibrante ca atunci, în urmă cu 11 ani, și am fost întâmpinat de același om cu același zâmbet cald pe buze.

Când am primit ștampila pentru prima dată, mă întrebam îngrijorat: „Oare va dori cineva vreodată să încheie un contract cu mine, să ofere sponsorizare sau să colaboreze?” Și iată, după 11 ani de muncă și cu binecuvântările divine, am semnat contracte de sponsorizare în valoare de milioane de euro și am colaborat la nivel național și internațional cu parteneri din domeniul medical, media și marketing. Fiecare contract semnat și fiecare document ștampilat au contribuit la salvarea și sprijinirea financiară a mii de oameni atât din România, cât și din Republica Moldova. Aceasta este povestea unei umile ștampile, ce poartă în sine o istorie de inestimabilă valoare. Slavă lui Dumnezeu pentru toate!”, a fost mesajul lui Vlad Plăcintă.

Vlad Plăcintă este un tânăr din Botoșani care se implică în sprijinirea cazurilor medicale prin intermediul asociaţiei „Salvează o Inimă”. În decursul anilor a strâns milioane de euro şi a sprijinit sute de copii care sufereau de afecţiuni grave şi aveau nevoie de intervenţii medicale complexe şi costisitoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *