Un bărbat din Botoşani a fost arestat la domiciliu, dar lăsat să meargă în fiecare zi la muncă

botosani, stiri, arestat, politieUn bărbat din Botoşani a fost arestat la domiciliu, dar a fost lăsat să meargă în fiecare zi la muncă. Este vorba de un bărbat de 41 de ani, care pe 11 noiembrie a incendiat casa unei femei din Darabani. Botoşăneanul a fost reţinut la scurt timp de poliţişti, iar a doua zi, pe 12 a fost prezentat în faţa instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă pentru distrugere.

Magistraţii de la Judecătoria Darabani au respins propunerea procurorilor de arestare preventivă a lui Claudiu Pînzariu, iar bărbatul a fost plasat în arest la domiciliu.

În cursul zilei de miercuri, botoşăneanul a cerut aceleaşi instanţe, Judecătoria Darabani, modificarea conţinutului arestului la domiciliu, astfel încât să poată merge la muncă. Instanţa a admis solicitarea şi i-a permis bărbatului să plece la serviciu după un program bine stabilit, însă nu are voie să iasă în afara firmei la care este angajat.

Solutia pe scurt:

În baza art. 221 alin. 6 C.pr.pen., admite cererea formulată de inculpatul P. C., – cu datele de stare civilă, şi îi permite acestuia părăsirea imobilului unde execută arestul la domiciliu, situat în Darabani, str. Unirii, nr. 22, jud. Botoşani, luat prin încheierea din 12.11.2023, pronunţată de Judecătoria Darabani în dosarul nr. 2239/217/2023: – luni – joi, între orele 07.00-18.00, inclusiv pauză de masă. – vineri, între orele 07.00-16.00, inclusiv pauza de masă. – duminică – între orele 07.00-16.00, inclusiv pauză de masă. Permisiunea părăsirii imobilului este acordată doar pentru desfăşurarea muncii la punctul de lucru din Darabani, str. 1 Decembrie, nr. 132, jud. Botoşani, la SC CAMEDANY SRL, (inculpatului nu îi este permis să se deplaseze în afara punctului de lucru). Copia minutei prezentei încheieri se comunică, de îndată, inculpatului, Poliţiei Botoşani – Secţia 7 Poliţia Rurală Darabani, serviciului public comunitar de evidenţă a persoanelor şi organelor de frontieră. În baza art. 275 alin. 3 C.pr.pen., cheltuielile judiciare avansate rămân în sarcina statului. Cu drept de contestaţie, în termen de 48 de ore de la comunicare. Pronunţată azi, 16.11.2023, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor şi a procurorului prin mijlocirea grefei instanţei, ora 14:50.

Mărturii cutremurătoare ale tatălui Petronelei, eleva din Botoșani ucisă cu 32 de lovituri de cuțit de un adolescent. „Și noaptea mă duc la cimitir”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *