Mărturii cutremurătoare ale tatălui Petronelei, eleva din Botoșani ucisă cu 32 de lovituri de cuțit de un adolescent. „Și noaptea mă duc la cimitir”

petronela mihalachi, botosani, stiri, crimaPetronela, care era elevă la Colegiul Economic ”Octav Onicescu” din Botoșani, a mers împreună cu asasinul ei, Bogdan Ionel, într-o pădure din apropierea cimitirului Pacea, pentru o şedinţă foto. Nu era pentru prima dată când Petronela îi poza ca model, el fiind pasionat de fotografie. În timpul ședinței foto, între cei doi a avut loc un conflict spontan, care a dus la o dramă. Fata i-a spus că face fotografii proaste și că iubita lui este grasă și urâtă, scrie gândul.ro.

Vorbele fetei au stârnit în mintea ucigașului o criză de furie cu un deznodământ tragic. Adolescentul de 16 ani a scos un cuțit și a înjunghiat-o pe fată cu 32 de lovituri de cuțit, în zona gâtului, a feței și a mâinilor. O lovitură în inimă i-a fost fatală fetei. După oribila crimă, ucigașul a fugit de la locul faptei, iar cadavrul Petronelei a fost găsit la marginea pădurii de un bărbat care își plimba câinele prin zonă.

Anul acesta, în martie, judecătorii au decis eliberarea lui Bogdan Ionel din Penitenciarul Educativ Tichilești, unde și-a ispășit jumătate din pedeapsa de 9 ani de închisoare.

În timp ce criminalul a fost eliberat, tatăl Petronelei, Petrică Mihalachi, aproape că nu mai are lacrimi să își plângă fiica. Spune că totul parcă s-ar fi întâmplat ieri.

”Nu mai sunt om pentru tot restul vieții. Nu mai pot, nu știu cum mai am putere. Durerea nu va dispărea niciodată. Nu mă mai duce capul la nimic. Pentru mine, s-a terminat tot”, a spus, pentru Gândul, Petrică Mihalachi.

Când dorul de Petronela îl copleșește, merge la mormântul fetei sale chiar și în toiul nopții, numai să stea de vorbă cu ea.

”Și noaptea mă duc la cimitir la fată. Am tabloul ei pe hol și de câte ori intru în casă, îl mângâi și vorbesc cu ea”, a mai mărturisit tatăl Petronelei.

Cât despre pedeapsa primită de asasinul Petronelei, Petrică Mihalachi consideră că aceasta a fost foarte mică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *