Botoșăneanca Simona Radiș, desemnată „Sportivul anului 2023” în canotajul românesc

Canotoarea din Botoșani, Simona Radiş, a fost desemnată, miercuri, în cadrul unei gale, „Sportivul anului” în canotajul românesc. Tânăra a spus că se bucură de acest titlu pe care a reușit să îl cucerească în 2023, dar nu se aștepta. Totodată, ea a precizat  că îşi doreşte ca 2024 să fie cel mai bun an din cariera sa.

„Pe noi ne bucură fiecare titlu pe care reuşim să-l cucerim. Mă bucură să fiu şi anul acesta sportivul anului, dar trebuie să recunosc că nu mă aşteptam absolut deloc. Îmi doresc ca 2024 să fie cel mai bun an din carieră. Împreună avem planuri mari şi vom da totul pentru a ne atinge visurile. Cel mai frumos moment pentru mine în acest an cred că a fost la Campionatele Mondiale”, a afirmat ea, potrivit Agerpres.

Radiş a subliniat că Ancuţa Bodnar îi este mai mult soră decât colegă în barca de dublu vâsle feminin.

„Noi nu suntem doar colege, pot spune că în momentul acesta suntem ca două surori. Ne cunoaştem foarte bine, ne susţinem mult una pe cealaltă şi am ţinut amândouă ca relaţia noastră să evolueze în acest fel. Suntem norocoase că ne-am găsit una pe cealaltă”, a spus Radiş despre relaţia cu Ancuţa Bodnar.

Campioană europeană (dublu vâsle şi 8+1) şi mondială (dublu vâsle), Simona Radiş a primit titlul de „Sportivul anului” în canotajul românesc în cadrul galei organizate, miercuri, de Federaţia Română de Canotaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *