Simona Radiş, confesiuni emoţionante după ce a câştigat aurul mondial: „O simțeam pe Ancuța în spate că nu mai poate nici ea!”

Foto: Profimedia

Simona Radiş a făcut confesiuni emoţionante după ce a câştigat aurul mondial, alături de Ancuţa Bodnar,  în proba de dublu vâsle de la Campionatul Mondial de canotaj. Campioanele olimpice, deja campioane mondiale şi europene la dublu vâsle, Simona Radiş şi Ancuţa Bodnar şi-au continuat supremaţia în probă înregistrând, duminică, a 26-a victorie consecutivă în finala Campionatelor Mondiale de la Belgrad, anunţă news.ro.

Simona Radiş a vorbit despre trăirile pe care le-a avut în timpul cursei fenomenale şi a recunoscut că s-a simţit epuizată spre finalul cursei.

„Povestea începe cu ultimele 15 lovituri, când am simțit că se taie firul, că nu mai pot. O simțeam pe Ancuța în spate că nu mai poate nici ea. Și atunci, dacă până în acel punct mă gândeam „Haide, mai tare, luptă acum, nu renunța nici măcar o lovitură pentru adversare!”, atunci mă gândeam „Doamne, mai dă-mi putere 15 lovituri!”, iar în ultima lovitură venise și o rafală foarte puternică de vânt contră, efectiv, mă gândeam să vină mai repede linia de sosire, fiindcă nu mai putem„, a spus Simona Radiş pentru gsp.ro.

Neînvinse din 2019, româncele s-au calificat încă din semifinale şi la Jocurile Olimpice Paris 2024. „AUR  pentru România la Campionatele Mondiale de la Belgrad, proba de dublu vâsle feminin (W2x). Fetele noastre de aur, Simona Radiș și Ancuța Bodnar, au făcut spectacol în finala de azi, impunându-se detașat în fața echipajelor din Lituania și Statele Unite. Felicitări!„, se arată pe contul de Facebook al Federaţiei Române de Canotaj.

La cursa de duminică, Simona şi Ancuţa, care au condus cursa de la început până la final, au fost urmate de echipajele din Lituania şi SUA.

Sursa: A1.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *