Antrenorul pe care Valeriu Iftime îl vrea la Botoșani, după ce varianta Liviu Ciobotariu a picat

FC Botoșani se află în continuare sub comanda lui interimarului Andrei Patache (36 de ani), după plecarea lui Dan Alexa (44 de ani).

Patronul Valeriu Iftime a declarat de mai multe ori că nu vrea să se grăbească și să numească un nou antrenor. După ce varianta Liviu Ciobotariu a picat, după ce acesta a rămas la Sepsi, milionarul are o nouă variantă.

Claudiu Niculescu este dorit pe banca celor de la FC Botoșani

Potrivit celor de la ProSport, Valeriu Iftime este gata să îl aducă în Moldova pe Claudiu Niculescu (47 de ani).  În acest moment, tehnicianul o pregătește pe CSC Șelimbăr, liderul Ligii 2, însă nu ar spune nu unei reveniri în SuperLiga.  Conform sursei citate, Valeriu Iftime vrea să se miște rapid și să anunțe noul antrenor în această pauză cauzată de meciurile echipelor naționale.

Dumitru Dragomir: ”Nici Botoșani și nici Dinamo nu cred că se vor salva”

Dumitru Dragomir (77 de ani), fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a comentat lupta pentru evitarea retrogradării din acest sezon de SuperLigă.

Astfel, ”Oracolul din Bălcești” a numit cele două echipe care vor retrograda la finalul acestui sezon din primul eșalon al fotbalului românesc.

Dumitru Dragomir a susținut că, în opinia sa, cele două echipe condamnate la retrogradare la finalul acestui sezon sunt FC Botoșani (locul al 16-lea în SuperLigă) și Dinamo București (locul al 15-lea). De asemenea, fostul conducător al LPF a subliniat că formația ”alb-roșie” nu are la dispoziție un lot de jucători valoros.

„Nu se salvează Dinamo. Nici Botoșani și nici Dinamo nu cred că se pot salva. Ei joacă bine, dar au probleme cu altele. Îmi pare rău de Burcă, antrenor bun, dar degeaba. N-are jucători”, a spus Dumitru Dragomir, la Fanatik.

Dinamo București se află pe locul pe locul al 15-lea în SuperLigă (penultimul), cu 10 puncte obținute după 16 meciuri. ”Câinii Roșii” n-au reușit să învingă în campionat de 10 etape (ultima victorie a lui Dinamo a fost cu FC Voluntari, în deplasare, scor 3-2, în etapa a 6-a din SuperLigă).

De cealaltă parte, FC Botoșani se află pe ultimul loc în SuperLigă (al 16-lea), cu 8 puncte acumulate după 16 meciuri. În acest sezon, moldovenii nu au reușit să câștige niciun meci de campionat, potrivit digisport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *