Botoșăneanul student de top, care s-a apucat de exploatat femei alături de un patron de videochat, a scăpat de arestul preventiv. Decizia luată de judecători

Botoșăneanul student de top, care s-a apucat de exploatat femei alături de un patron de videochat, a fost dus din nou în fața instanței. Cociorva Andrei-Alexandru, din Botoșani, fost membru al lotului național de informatică și student de top la UBB Cluj, a fost arestat în dosarul proxeneților care exploatau femei. Șeful grupării era Vlad Obu, apropiat de-al fraților Tate, iar Cociorva  a ajuns locotenentul lui Vlad Obu, pe numele lui complet Cristian Vlad Obuzic.  Vlad Obu, patron de videochat și apropiat al fraților Tate, a scăpat de arestul preventiv, în urma unei decizii luată acum 30 de zile de  Curtea de Apel Cluj. Pe 12 noiembrie, botoșăneanul Andrei Cociorva a scăpat și el de arestul preventiv. Instanța a decis punerea acestuia sub arest la domiciliu pe o durată de 14 zile.

Botoșăneanul este de trafic de persoane, constituire de grup infracțional organizat și instigare publică. Toţi membrii grupării sunt bănuiți că racolau și obligau mai multe tinere să producă materiale cu conținut sexual pentru platforme online. Și-au recrutat presupusele victime seducându-le și pretinzând în mod fals că doresc o relație sau o căsătorie. Acestea erau apoi constrânse să producă conținut pornografic pentru site-urile de socializare, suspecții păstrând majoritatea câștigurilor.

„Pentru a se asigura de loialitatea victimelor și de faptul că vor presta doar în beneficiul membrilor grupului, acestea erau obligate să își tatueze numele sau fața membrului grupului care le exploata”, au declarat procurorii într-un comunicat.

Foto: observatornews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com