FOTO Accident pe drumul Botoșani- Suceava. O persoană a fost rănită

Un accident rutier a avut loc, joi după-amiază, pe drumul european Botoșani- Suceava. O persoană a fost rănită în urma coliziunii dintre două autoturisme. Accidentul a avut loc pe raza localității Mănăstirea Doamnei, în el fiind implicate un autoturism Volkswagen și un Ford.

Fordul, înmatriculat în județul Suceava, circula în spatele Volkswagen-ului, iar la un moment dat a vrut să intre în depășirea acestuia. În același timp, șoferul Volkswagen-ului a încetinit pentru a intra pe un drum sătesc.  În momentul respectiv, șoferul Fordului nu a mai putut frâna și a lovit mașina din fața sa. În urma impactului, Fordul a ieșit de pe carosabil și s-a oprit într-un gard al unei case.

„Conducătorul auto, de 47 de ani, din Mitoc, în timp ce se deplasa pe DE 58, directia de deplasare dinspre Suceva înspre Botoșani, a intrat în coliziune cu un alt auto care se deplasa in fata sa și a inițiat manevra de schimbare a direcției de mers, către stânga, condus de un bărbat de 41 de ani,.din municipiul Botoșani. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a unei femei, pasageră în auto”, susține purtătorul de cuvânt al Poliției. Delia Nenișcu.

Circulația în zonă a fost îngreunată până ce polițiștii criminaliști de cei de la rutieră au finalizat cercetările la fața locului.

Un tată din Botoșani şi-a uitat fetiţa de 11 ani pe un drum părăsit, noaptea, în ploaie. Cum a reuşit să o găsească, după ce şi-a dat seama că e singur în maşină

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *