Un tată din Botoșani şi-a uitat fetiţa de 11 ani pe un drum părăsit, noaptea, în ploaie. Cum a reuşit să o găsească, după ce şi-a dat seama că e singur în maşină

Foto: istock

O copilă de numai 11 ani din Botoşani a fost uitată de tatăl ei pe un drum pustiu. Feţita se afla cu el într-o maşină şi, pentru că se simţea rău, i-a cerut să oprească ca să ia o gură de aer. Bărbatul a auzit portiera şi a crezut că fiica lui a urcat înapoi în autoturism. Aşa că a plecat liniştit. Copila rămăsese însă pe drum, într-o zonă puţin circulată, scrie Observatornews.ro.

Potrivit sursei citate, din fericire, totul s-a încheiat cu bine, datorită unui poliţist din cadrul Poliţiei de Frontieră din Botoşani, care a trecut la scurt timp prin zonă. Acesta, care mergea spre serviciu, a observat-o pe micuţă pe marginea drumului. Pe lângă ora târzie, i-a atras atenţia şi că aceasta era îmbrăcată subţire, iar afară vremea era ploioasă. A oprit şi a încercat să vorbească cu ea.

Fetiţa era speriată şi plânsă. S-a apropiat, iar pentru a-i arăta că poate să aibă încredere în el, i-a arătat inclusiv uniforma de poliţist. A reuşit să afle de la aceasta că era în maşină, iar la un moment dat i s-a făcut rău şi a vrut să ia o gură de aer de afară. În momentul în care a închis portiera, tatăl a crezut că micuţa este în maşină şi poate pleca.

Foarte repede şi-a dat seama că micuţa nu era în maşină şi s-a cerut sprijin la 112. Din fericire, fetiţa era deja la secţia de poliţie din Săveni. De acolo, a fost luată de familie, care s-a ales cu o sperietură zdravănă, dar şi cu un avertisment din partea poliţiştilor.

De-a dreptul scandalos! Părinți din Botoșani nevoiți să muncească o lună întreagă numai pentru cadouri pentru învățători și produse de igienă pentru școală „Se cer sute de lei pentru serbări, cadouri și copiii noștri nu au hârtie igienică la baie”

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *