Idee inedită a unei femei din Botoșani! Și-a amenajat în Londra o cameră ca pe vremea bunicii. „Eu sunt un iubitor de tradiții și cultura românească”

O femeie din Botoșani, de 43 de ani, și-a făcut un mic colț de rai în Marea Britanie. Ana Afloarei, din satul Vatra, comuna Hudești, s-a stabilit în Londra din 2015, unde în timp și-a deschis un atelier de croitorie, iar în urmă cu puțin timp a decis să își facă în Londra „cămara bunicii”. A plecat în Londra din cauza neajunsurilor de acasă, dorind un viitor mai bun pentru familia sa. Chiar dacă nu știa o boabă de engleză, și-a încercat norocul, iar munca și seriozitatea de care a dat dovadă i-au adus și rezultatele dorite.

„În România am fost casnică și făceam croitoria din pasiune. Odată ajunsă în Londra am început munca la hotel, la fel ca fiecare femeie care ajunge aici și nu știe limba. După 11 luni mi-am găsit de muncă într-un atelier de croitorie. Acolo am avut de învățat multe. Și, ca fiecare om, mi-am dorit să am propria afacere. Și bunul Dumnezeu m-a ajutat. Secretul afacerii mele, și pot spune și în general a unei afaceri de succes, este respectul și comunicarea cu clienții. Oferi respect, primești respect. Calitatea e la fel de importantă”, ne-a mărturisit femeia.

Casa ei este acum în Londra, dar inima sa încă a rămas la Botoșani. Și pentru a simți că este mai aproape de locul său natal, botoșăneanca și-a organizat o cameră pentru sufletul ei, în care mai mulți români și nu numai se adună să admire locul și să-și facă fotografii.

„Eu sunt un iubitor de tradiții și cultura românească și cu asta mă ocup aici, știind ca nu toți au posibilitatea să arate copiilor tradițiile noastre m-am gândit că asta ar fi o idee. Însă proiectul a început doar pentru sufletul meu. Am făcut un studio tradițional, o cameră amenajată ca pe timpul bunicii”, ne-a spus botoșăneanca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *