Consiliul Județean Botoșani nu anulează parada portului și obiceiurilor populare: Căutăm soluții alternative de finanțare pentru organizare

Consiliul Județean Botoșani nu anulează parada portului și obiceiurilor populare, anunță oficialii instituției. Potrivit reprezentanților CJ Botoșani, se vor căuta soluții alternative de finanțare, pentru organizarea celei de a XLVIII-a ediției a Paradei de Datini și Obiceiuri de Iarnă ,,Din străbuni, din oameni buni…”.

Restricțiile impuse de Ordonanța de Urgență nr. 90 din 27 octombrie 2023 ne impun să căutăm soluții alternative de finanțare pentru organizarea celei de a XLVIII-a ediției a Paradei de Datini și Obiceiuri de Iarnă ,,Din străbuni, din oameni buni…”. Căutăm cele mai bune soluții și suntem convinși că împreună cu primarii din județul Botoșani, asamblurile populare și cei care vor dori să sponsorizeze această manifestare vom găsi resursele necesare pentru organizarea ei și la finalul acestui an. În perioada următoare, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Botoșani va demara procedura de înscriere a ansamblurilor care vor dori să participe cu programe de datini și obiceiuri de iarnă în cadrul celei de a XLVIII-a ediției a Paradei ,,Din străbuni, din oameni buni…”. Ne vedem la Botoșani în decembrie!, transmite Consiliul Județean Botoșani.

Veste tristă pentru botoșăneni! Festivalul de datini și obiceiuri nu va mai avea loc în acest an

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *