Ca la Botoșani! Un copil de 9 ani i-a scos din sărite pe vecini. Motivul pentru care aceștia au chemat polițiștii

foto cu rol ilustrativ (rethinkingchildhood.com)

Un copil de 9 ani din Botoșani i-a scos din sărite pe vecini. Băiatul de juca cu o tobă improvizată pe strada Adrian Adamiu, iar un cetățean a cerut ajutorul Poliției Locale pe motiv că îi tulbură liniștea.

Astfel, pe 3 noiembrie, în jurul orei 17.00, polițiștii locali au mers în locul respectiv și l-au văzut pe copil în timp ce bătea la o tobă improvizată.

„O patrulă s-a deplasat pe str. Adrian Adamiu. La fața locului polițiștii locali au identificat un copil de 9 ani care bătea la o tobă improvizată, producând disconfort cetățenilor din zonă. Polițiștii locali i-au identificat părinții, care au fost informați cu privire la respectarea prevederilor Legii 61/1991”, precizează Poliția Locală.

FOTO Încă un supermarket din Botoșani închis de comisarii de la Protecția Consumatorului

One thought on “Ca la Botoșani! Un copil de 9 ani i-a scos din sărite pe vecini. Motivul pentru care aceștia au chemat polițiștii

  1. Mistooooo! Act civilizat! Sa vedem cum il conving politistii pe copil ca sa faca liniste, fara traume psihice, ca deh, parintii nu au voie sa ii administreze pedepse…. ca vai, ii distrug, nu ca uneori, o palmuta le-ar mai baga mintile in cap. Si apropo, nu sunt adeptul copiilor batuti, cred ca 99% pedepsele fizice sunt nemeritate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *