VIDEO Senatorul Cristian Achiței, interpelare către ministrul Transporturilor pentru demararea rapidă a lucrărilor pe două drumuri naționale din Botoșani

Senatorul PNL Cristian Achiței a făcut o interpelare către ministrul Transporturilor pentru demararea urgentă a lucrărilor pe două drumuri naționale din județul Botoșani. Potrivit acestuia, drumul național DN 29A Vf. Câmpului – Dorohoi – Rădăuți Prut are nevoie de lucrări pentru a face față traficului greu, intens, dinspre Ucraina.

El a cerut să afle stadiul investițiilor la drumurile naționale folosite pentru traficul greu spre și dinspre Ucraina în condițiile în care Guvernul României a adoptat un memorandum pentru stabilirea unor măsuri de eficientizare a activității de transport rutier din zona vămilor Racovăț și Rădăuți Prut.

„Traficul rutier greu spre și dinspre Ucraina solicită la maxim Drumul Național DN 29A Vf. Câmpului – Dorohoi – Rădăuți Prut, ca și Drumul Național DN 29F Racovăț – Dragalina, ambele de pe raza județului nostru. Este motivul pentru care l-am interpelat pe ministrul Transporturilor, în vederea demarării cât mai rapide a lucrărilor de care au nevoie aceste drumuri naționale”, a spus Achiței.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *