Botoșăneanul reținut după crima dublă de la Manoleasa refuză să dea declarații. „O serie de probe îl plasează la locul și la momentul comiterii faptei”

Botoșăneanul de 37 de ani, reținut în cazul dublei crime de la Manoleasa, refuză să dea declarații cu privire la motivul omorului sau a modului de acțiune. Cu toate acestea, anchetatorii au găsit mai multe probe care îl plasează pe Marius Strat la locul și momentul crimei.

„Au fost identificate o serie de probe care îl plasează la locul și la momentul comiterii faptei. Tânărul s-a abținut din a da declarații. S-au ridicat toate obiectele contondente de la locuința lui care ar fi fost folosite la comiterea faptei. Urmează a fi examinate criminalistic. Este persoana care a fost surprinsă care a apărut în unele imagini surprinse de o cameră de supraveghere. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii actului infracțiunii”, a declarat, pentru stirileprotv.ro, Valeriu Chihaia, prim-procuror Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani.

Marius este verișorul fetei de 14 ani, are 37 de ani, este din Ripiceni. El este fiul fratelui femeii de 47 de ani. Bărbatul a fost dus la Psihiatrie pentru o expertiză psihiatrică.

„A fost plecat prin Germania sezonier. Nu era căsătorit. Nu îl băga nimeni în seamă deoarece avea un comportament ciudat. În trecut mai hărțuia copile”, ne-a mărturisit o localnică.

Reamintim că o femeie de 47 de ani și fiica sa de 14 ani, din comuna Hănești, care au fost găsite moarte, cu arsuri pe corp în locuința din Manoleasa.

Nenorocire într-o comună din Botoșani! Mamă și fiică găsite moarte, tatăl a fost ridicat de anchetatori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *