Doi botoșăneni s-au ales cu dosare penale după ce au fost prinși băuți la volan

Doi botoșăneni s-au ales cu dosare penale după ce au fost prinși băuți la volan. La data 6 noiembrie 2023, polițiștii din cadrul Secției de Poliție nr. 5 Mihăileni, au oprit pentru control pe drumul național DN 29 C, în comuna Vârfu Câmpului, un autoturism condus de un bărbat, de 40 de ani, din aceeași localitate.

În urma testării cu aparatul etilotest, valoarea rezultată a fost de 0,61 mg/l alcoo pur în aerul expirat. Ulterior, bărbatul a fost condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

La data de 7 noiembrie 2023, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au oprit pentru control, pe drumul național D.N. 29 B, în localitatea Dealu Mare, un autoturism condus de un tânăr, de 25 de ani, din municipiul Botoșani.

Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea rezultată fiind de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, tânărul a fost condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului, informează printr-un comunicat Inspectoratul de Poliție Județean.

FOTO! Brutărie artizanală autentică în Botoșani! Cea mai sănătoasă și gustoasă paine cu maia, din ingrediente 100% naturale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *