Șofer amendat cu 20.000 lei de polițiștii botoșăneni după un control. I-a fost confiscată și mașina

Amendă de 20.000 de lei, țigarete, alcool și autoturism confiscat unui șofer, în urma unui control al polițiștilor. La data de 6 noiembrie 2023, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice  au identificat în trafic, pe drumul public, din orașul Ștefănești, un autoturism condus de un bărbat, de 46 de ani, din Republica Moldova.

”În urma verificărilor efectuate în interiorul autoturismului au fost identificate peste 60 de pachete de țigarete, atât în compartimente special amenajate din  autoturism, cât și în vestimentație, care a fost modificată în acest scop. De asemenea, în autoturism a fost identificată cantitatea de 8 litri de lichid incolor, cu miros specific de alcool, iar conducătorul auto nu deținea documente legale pentru aceste bunuri”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Botoșani.

Față de bărbat, a fost dispusă măsura sancționării contravenționale, cu amendă  în cuantum de 20.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor  Codului fiscal,  iar bunurile găsite în autoturism, precum și autoturismul folosit pentru săvârșirea faptelor, au fost supuse confiscării.

FOTO! Brutărie artizanală autentică în Botoșani! Cea mai sănătoasă și gustoasă paine cu maia, din ingrediente 100% naturale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *